הסימולציה החדשה, "עיני נאס"א" (NASA’s Eyes), מראה את המסלול, המהירות היחסית ואת סטטוס המשימה של מארס 2020 בכל רגע נתון. אבל זאת רק ההתחלה. הסימלוציה כוללת את כל המשימות הפעילות של נאס"א ושל סוכנות החלל האירופית (אבל לא של סוכנות החלל הסינית) – מתחנת החלל הבינלאומית ועד לשתי חלליות וויאג'ר, שכבר יצאו ממערכת השמש. הנתונים מעודכנים בזמן אמת, כך שאפשר לראות, למשל, איפה נמצאת ברגע זה מקפת שיירי הגז אקסו מארס של סוכנויות החלל האירופית והרוסית מעל מאדים.
הסימולציה NASA Eyes. גללו או גררו את התמונה כדי להתבונן להתרחק/להתקרב או לשנות את זווית הראיה.
אפשרות אחרת היא לחפש אחר גרמי השמים עצמם, כגון הירח, צדק והאסטרואיד בנו, ולראות את כל המשימות הפעילות שמקיפות אותם עכשיו, מנקודת מבטם של גרמי השמים ומנקודת מבטן של החלליות עצמן. מעניין במיוחד להשוות בין הגדלים השונים של החלליות. המקפת ג'ונו, שמקיפה את צדק, היא בעלת רדיוס של 1.7 מטרים – כלי זעיר בהשוואה לאוסיריס רקס, הנחתת שעושה את דרכה לאסטרואיד בנו, עם רדיוס של 5.2 מטרים. כמובן, על כל כוכב לכת, ירח, אסטרואיד או שביט, וכן על כל משימה של האנושות, ניתן לקרוא הסברים אגב שוטטות.
ולבסוף, מערכת השמש שלנו יפה לכשעצמה. מסע בין עולמות מערכת השמש השונים – כוכבי לכת, ירחים, אסטרואידים ושביטים – יראה לכם איפה נמצא טיטאן ביחס לשבתאי, או איפה נמצא פלוטו ביחס למישור המילקה, ברגעים אלה. גם את גרמי השמים ניתן להשוות, אגב, למי שסקרן לדעת מי גדול יותר – הירח שלנו או הירח אירופה. התשובה: הירח שלנו לוקח: